TalentRecruit
Inloggen Inloggen Inschrijven Inschrijven

Referenties kandidaten

Hieronder treft u enkele referenties aan van kandidaten welke TalentRecruit in de loop van de tijd heeft bemiddeld.

Roel - Manager Bedrijfsbureau

Snel schakelen en goed kansen kunnen inschatten, twee aspecten die Hans Bakker heeft gebruikt om mij met interessante werkgevers in gesprek te brengen. De actieve houding en betrokkenheid die TalentRecruit tijdens mijn sollicitatieproces heeft getoond heb ik als zeer prettig en motiverend ervaren. Intussen werk ik met veel plezier bij mijn nieuwe werkgever; kortom de inschatting van Hans blijkt juist te zijn geweest.
Tot en met de nazorg stelt TalentRecruit zich professioneel op maar met een persoonlijke en informele benadering.

Raju – Inkoper/ Purchaser

Het is een kunst om te weten wat zowel de kandidaat, als de opdrachtgever precies zoekt. Ik kan met recht zeggen dat TalentRecruit deze kunst perfect beheerst. Bij mij was de 'match' na 2 pogingen al gevonden en dat binnen een tijdsbestek van 3 weken. Dit geeft aan dat TalentRecruit met je talenten bezig is en dat is wat je wilt als werkzoekende.

Roland – Sales Account Manager

Op zoek naar een nieuwe uitdaging kreeg ik op een dag een telefoontje van Hans Bakker van TalentRecruit. Hans legde mij een vacature voor die mij enorm aansprak en heeft mij vervolgens in contact gebracht met mijn (inmiddels) huidige werkgever. Gesprek liep vlot met deze werkgever, maar wegens externe omstandigheden kon het contract niet direct worden getekend. Sterker nog, tussen het eerste gesprek en de aanvangsdatum van het contract zaten 9 maanden. Een lange bevalling, die door hulp van Hans toch draaglijk was. Hans zat overal kort op, om de contacten en gesprekken en afspraken tussen mij en de werkgever toch goede voortgang te geven. Met verschillende tips tussendoor aan mij heb ik mezelf op een goede manier kunnen profileren. TalentRecruit heeft mij de baan bezorgd, waarnaar ik op zoek was en die perfect aansluit op mijn voorgeschiedenis.

Sander - Warehousemanager

Een oud collega, een kennis van Hans Bakker, wees mij op TalentRecruit in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Eenmaal in gesprek met Hans, had ik het gevoel vriendelijk en vakkundig benaderd te worden, hetgeen ook resulteerde in een kennismaking met mijn huidige werkgever. De door Hans gevonden match bleek zeer passend te zijn. Niet alleen qua kwalificaties sloot dit aan bij de wensen van mijn werkgever, ook de match m.b.t. persoonlijkheid en bedrijfscultuur is een succes gebleken. Ik wil hierbij Hans en TalentRecruit dan ook bedanken voor hun support in deze voor mij succesvolle stap in mijn carrière!

Gerjo - Technical Service Engineer

Vriendelijk, open-minded, geïnteresseerd, professioneel, matchmaker. Dat is waar ik aan denk bij TalentRecruit.
Vriendelijk: Bij het kennismakingsgesprek voelde ik me al snel op m’n gemak. Ook de telefoontjes na gesprekken met een potentiële werkgever en het bloemetje op de eerste werkdag vond ik zeer attent.
Open-minded: TalentRecruit zag al snel de voordelen van mijn carrièreswitch in. Dat is iets dat ik niet vaak tegenkom.
Geïnteresseerd: TalentRecruit is oprecht geïnteresseerd in wat mij drijft en wat ik zoek in een baan. Ze luisteren goed, laten merken dat ze je begrijpen en handelen daar ook naar.
Professioneel: Ik kon aan alles merken dat er tussen TalentRecruit, potentiële werkgevers en mijzelf goed overlegd werd. Dat geeft duidelijkheid waardoor ik goed voorbereid sollicitatiegesprekken kon voeren.
Matchmaker: De eerste functie waar TalentRecruit me voor benaderde was meteen een schot in de roos, ik vervul die nu met veel plezier. Matchmakers pur sang!

Roger - Manufacturing Support Engineer

De samenwerking met TalentRecruit kan ik alleen maar omschrijven als TOP! Duidelijke afspraken, goed contact en passend aanbod van vacatures die afgestemd zijn op mijn wensen. Afspraken worden nagekomen en dat is toch wel heel belangrijk. Nu werkende bij mijn nieuwe werkgever kan ik alleen maar zeggen dat TalentRecruit me aan een uitdagende baan heeft geholpen!

Jolanda - Management Assistente

Nadat ik mijn CV op Nationale Vacaturebank had geplaatst nam TalentRecruit/Hans Bakker contact met mij op dat hij mogelijk een interessante vacature als Management Assistente voor mij had. Hans wist snel mijn interesse voor de functie te wekken en er werd direct een afspraak gemaakt voor een eerste oriënterend gesprek. Aan het eind van het gesprek waren we er beiden van overtuigd dat ik de juiste persoon was om de functie in te vullen.
Mijn CV werd bij het bedrijf neergelegd. Na een aantal dagen volgde een uitnodiging voor een eerste sollicitatiegesprek en binnen 1.5 week was alles in kannen en kruiken.
Als klap op de vuurpijl werd er de eerste werkdag een bos bloemen bezorgd namens TalentRecruit. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en bevestigt nog eens dat je als mens behandeld wordt en niet als een nummer (zijn de kleine dingen die het doen).
De persoonlijke aandacht die je tijdens het zoeken naar een baan krijgt wordt ook na die tijd gewoon voortgezet door contact te blijven houden met de kandidaat.
Dankzij Hans heb ik een hele leuke nieuwe baan gevonden waar ik mijn kwaliteiten volledig kan benutten.

Dirk – Logistiek Manager

Nadat TalentRecruit mij had benaderd voor een uitdagende operationele managersfunctie heb ik eerst een open en prettig kennismakingsgesprek gehad met Mathieu van Strijp. Nu na een half jaar kan ik zeggen dat hij de perfecte match heeft gemaakt. Mathieu denkt in mogelijkheden en oplossingen, integer, belangstellend, zorgt voor een snelle terugkoppeling en komt zijn afspraken na. Ook prettig en leuk dat we nog steeds contact zijn blijven houden.

Inge – Verkoper Binnendienst

De samenwerking met TalentRecruit verliep super! Betrouwbaar, open en benaderbaar en snelle reacties op vragen en/of verzoeken. Snelle terugkoppeling bij acties, het verliep allemaal heel soepel. Kun je nagaan; binnen anderhalve week gevraagd worden voor een functie, 3 gesprekken (1 bij TalentRecruit en 2 bij mijn nieuwe werkgever) en een ondertekend contract!

Leon - Systeemanalist

Mijn ervaringen met TalentRecruit/ Mathieu zijn erg positief. Na een eerste kennismakingsgesprek voelde hij goed aan hoe ik als persoon in elkaar steek, waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn ambities zijn. Hierdoor kon Mathieu gericht zoeken in zijn netwerk met als gevolg een korte lijst met opdrachtgevers/ vacatures. De eerste match die daar uitrolde was gelijk raak. Super!

Emile - Intercedent

TalentRecruit denkt "out of the box". Iets wat mij een leuke, geschikte baan op heeft geleverd in een branche waar ik zelf nooit aan gedacht had. Er wordt veel persoonlijke aandacht geschonken aan zowel de opdrachtgever als de kandidaat wat zorgt voor een goede match en een prettig contact. TalentRecruit geeft niet alleen het gevoel je serieus te nemen maar doet het ook!

Irene - Communicatie medewerker

Ik ben zeer tevreden over TalentRecruit en dan in het bijzonder Hans Bakker. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik binnen één week een baan vond. Super! Ik raad iedereen aan zich in te schrijven, want dan kan het snel gaan met het vinden van een beschikte baan! Voorlopig ben ik voorzien, maar mocht het in de toekomst nodig zijn, ik twijfel geen moment om Hans weer te bellen.

Jos - QA-Manager

Via en dankzij TalentRecruit heb ik nu weer een fantastische uitdaging. Na benaderd te zijn door Mathieu en een daaruit volgend oriënterend gesprek kwamen we gezamenlijk tot de conclusie dat onze samenwerking succesvol kon zijn. TalentRecruit heeft mij voorgedragen voor een specifieke functie en uiteindelijk is dat ook succesvol geweest. En dat binnen drie weken. De open manier waarop geschakeld werd tussen opdrachtgever, TalentRecuit en mijzelf was helemaal perfect. Snelle communicatie, goede bereikbaarheid en attente begeleiding. Zo was het bloemetje bij aanvang van mijn nieuwe job een leuke verrassing!

Laurens - Productie Planner

Na een open en verhelderend gesprek te hebben gehad met Hans Bakker betreffende mijn interesses, capaciteiten en voorwaarden werd ik direct voorgesteld bij een potentiele werkgever. Tijdens het eerste gesprek bleek dat TalentRecruit dit duidelijk had gecommuniceerd en dat er voldoende aanleiding was voor beide partijen om een gevolggesprek in te plannen. Na het tweede gesprek was alle twijfel weg en is het arbeidscontract opgesteld en ondertekend. Dit alles in minder dan een maand. Wat mij met name aanspreekt in de handelswijze van TalentRecruit is de persoonlijke aandacht en zorgvuldige inventarisatie van voorwaarden van de kandidaat. Hierdoor heb ik ondervonden dat TalentRecruit er veel belang aan hecht dit vooraf duidelijk af te stemmen met de klant om zodoende snel en concreet de juiste kandidaat en werkgever aan elkaar te koppelen.

Jos – Test- en ontwikkeling ingenieur

Een vriend van mij wees mij op TalentRecruit aan het eind van de middag. Na een telefoontje ben ik langs geweest voor een gesprek en twee weken later had ik mijn eerste gesprek bij een opdrachtgever. Dit kwam uit onverwachte hoek, maar persoonlijk vind ik dat een mooie manier van handelen. Er is goed naar mij geluisterd waarna er een passende baan is aangeboden. De communicatie was lekker vlot en een geweldig stukje nazorg laat mij een goede betrokkenheid zien. Ondertussen ben ik alweer twee maanden aan het werk als test en ontwikkeling ingenieur en heb het erg naar mijn zin.

Chris – Project Inkoper

TalentRecruit benaderende mij voor een functie die op basis van mijn cv mogelijk interessant kon zijn. Na een telefonisch gesprek, waarbij Hans al snel mijn interesse voor de functie wist te wekken, werd ik uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek werd met name ingegaan op mijn wensen en capaciteiten en of deze aansloten bij de functie en het bedrijf. Dit gesprek heb ik als erg professioneel ervaren. Na dit gesprek ging het heel snel, binnen korte tijd had ik 3 gesprekken en kreeg ik de baan aangeboden. In de korte tijd dat ik TalentRecruit en Hans nu ken, heb ik Hans leren kennen als betrouwbaar, betrokken en professioneel in communicatie. Ik heb geen uren of dagen hoeven wachten op een reactie of de juiste informatie.

Sander - KAM-Coördinator

Zonder de pro-actieve instelling van TalentRecruit zou ik niet zitten waar ik nu zit. Een betrouwbaar bureau dat efficiënt en daadkrachtig kan handelen voor zijn talenten. Mede dankzij TalentRecruit, werk ik nu bij een internationale organisatie en heb ik de carrièremove kunnen maken die ik al zo lang voor ogen had. Ben je ambitieus en heb je de juiste drive, dan is TalentRecruit het wervings- en selectiebureau voor jou!

Pascal - Programmeur

Mijn ervaringen met TalentRecruit: Vriendelijke mensen en een prettig kennismakingsgesprek. De opdrachtgever sluit heel goed aan bij mijn skill set en wensen qua werk. TalentRecruit belde na aanvang van mijn nieuwe baan (het was in één keer raak!) regelmatig om te vragen hoe het gaat. Men toont dus oprechte interesse. En als klap op de vuurpijl, een bosje bloemen op dag 1!

Bert – Productieplanner

Via TalentRecruit werd mij een vacature onder de aandacht gebracht. De week erop werd ik al uitgenodigd voor het eerste gesprek. Gaf meteen een goed gevoel! Binnen 2 weken het volgende gesprek, wat uiteindelijk resulteerde in een nieuwe uitdaging. Dit was allemaal binnen 1 maand afgerond!
De contacten met TalentRecruit waren erg prettig en persoonlijk. Eventuele pijnpunten en wensen werden goed doorvertaald naar de opdrachtgever.

Wouter - Inkoper

Het is te merken dat TalentRecruit een jarenlange ervaring heeft in het matchen van talent met opdrachtgevers. Een aantal kernwoorden waarmee ik TalentRecruit zou omschrijven; persoonlijk, informeel, goede service en vakbekwaam. TalentRecruit is erin geslaagd mij te matchen aan een uitdagende en zeer leuke functie bij een internationaal opererende onderneming. TalentRecruit, bedankt voor de uitstekende service!

Ronald - Vestigingsmanager

TalentRecruit/ Hans wist na een gesprek precies waar ik naar op zoek was en wist de match te maken. Hierdoor was de klik met het bedrijf ook aanwezig en konden er snel keuzes worden gemaakt. Ik vond de samenwerking erg prettig en een aan te raden ervaring!

Sanne – Intercedent

Ik heb de samenwerking met TalentRecruit/ Hans als zeer prettig ervaren. Vooral de communicatie was erg goed! Ik werd continu op de hoogte gehouden van actuele vacatures en voor vragen en tips kon ik hen altijd bellen! Mede dankzij de inzet van TalentRecruit/ Hans heb ik een leuke baan gekregen!

Lars – Logistiek Engineer

Nadat TalentRecruit mij geïnformeerd had over een openstaande vacature die goed bij mijn profiel paste, volgde een intakegesprek bij TalentRecruit. Na twee gesprekken bij de werkgever was alles geregeld. Ik heb TalentRecruit in deze korte periode ervaren als persoonlijk, informeel en erg betrokken, ook na de sollicitatiefase is er nog interesse in hoe de baan bevalt. Daarnaast heb ik ze ervaren als professioneel, en blijven ze meedenken met de kandidaat. Ik ben dan ook erg te spreken over de prettige samenwerking die ik met TalentRecruit heb gehad.

Johnny – Onderhoudsdeskundige/ Monteur

Via TalentRecruit kon ik aan de slag bij een leuk bedrijf met een fijne werksfeer, waar ik mij kan ontwikkelen zoals ik zelf graag wil. De contacten met TalentRecruit waren erg prettig. Met een informele sfeer werd er met mij gesproken, iets wat ik erg fijn vond. Zelfs nadat ik een tijdje was begonnen bij mijn nieuwe werkgever werd er nog contact onderhouden, of alles naar wens was verlopen. En niet te vergeten of het werk bevalt!
Kortom een prettige samenwerking op een persoonlijke manier!

Frans - Quality Engineer

I.v.m een openstaande vacature nam TalentRecruit contact met mij op. Vervolgens hebben we een intakegesprek gehad, waarbij gekeken werd of mijn kennis, competenties en interesses aansloten bij de vacature. Dit verliep op een zeer professionele en informele wijze. Uiteindelijk heeft TalentRecruit gezocht naar een match tussen het bedrijf en mij en deze dus ook perfect gevonden. Inmiddels ben ik, dankzij TalentRecruit, begonnen in een uitdagende baan waar ik me helemaal in thuis voel!

Frans - Allround magazijnmedewerker

Via TalentRecruit kon ik aan de slag bij een bedrijf in Twente, waar ik mijn ervaring als magazijn-/ expeditiemedewerker kon uitvoeren. TalentRecruit nam mij serieus en de contacten waren meteen goed. Ook na mijn aanstelling bij het bedrijf bleven de contacten met TalentRecruit goed, er werd regelmatig over de gang van zaken gesproken dit heb ik dus als zeer prettig ervaren. We hebben kortom prima samengewerkt!

Peter - Inkoper

TalentRecruit is goed in het zoeken en matchen van medewerkers en bedrijven. Ze geven je de ruimte, hebben mensenkennis, het contact hebben ze goed verzorgd en men is zeer attent.
TalentRecruit heeft mij een super mooie baan bezorgd die ik anders misschien wel nooit had gevonden. Ik ben na het afstuderen gelijk met deze baan begonnen. Het is een geweldige eerste stap in mijn carriëre met een goede functie wat absoluut bij mij past.
TalentRecruit bedankt!

Ronald - Werkvoorbeider/ calculator

TalentRecruit nam contact met mij op nadat ik mijn CV op een jobboard had geplaatst. Er werd een werkvoorbereider/calculator gezocht voor een bedrijf. Het contact met TalentRecruit verliep erg vlot. Eerst werd mij gevraagd of ik interesse had, en dit had ik, en daarna werd het proces in gang gezet. Een week later kreeg ik het telefoontje dat het bedrijf mijn CV had ontvangen en dat ik voor een sollicitatiegesprek langs kon komen. Eerst kreeg ik van TalentRecruit nog een aantal sollicitatietips mee. De dag dat ik het sollicitatiegesprek had gehad werd ik al gebeld dat ik de baan had, super snel dus. De eerste dag dat ik aan het werk ging werd er ook nog een bos bloemen bezorgt namens TalentRecruit. Al met al is alles vlekkeloos gegaan en ik heb het erg naar mijn zin.

Patrick - Allround magazijnmedewerker

Dankzij TalentRecruit ben ik bij een klein maar zeer leuk bedrijf begonnen. En dat al na 1 gesprek. TalentRecruit nam mij in het selectietraject en ook daarna zeer serieus en luisterde naar mijn wensen. Ook toen ik was begonnen bij het bedrijf waar ik was aangenomen bleven de contacten zeer goed. Zo vroeg TalentRecruit regelmatig of ik het naar mijn zin had op het werk. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. De samenwerking met TalentRecruit kan ik dus omschrijven als zeer prettig en ik beveel TalentRecruit dan ook van harte aan!

Rob - Customer Support Medewerker

De ervaring met TalentRecruit was professioneel en door jullie kennis, inzicht en ervaring heb ik op zeer korte termijn een nieuwe baan kunnen aanvaarden.
Bedankt voor alles!

Edwin - Productmanager

Mijn ervaring met TalentRecruit kan ik eigenlijk als informeel en erg prettig bestempelen. Op een bepaald moment werd ik benaderd door TalentRecruit met de vraag of een vacature wellicht interessant voor mij zou zijn. Na een zeer grondige sollicitatieprocedure ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan en vervul ik de functie met veel plezier. Een informele omgang en tegelijkertijd toch constructief en discreet, dat zijn voor mij erg prettige aspecten geweest die ik associeer met TalentRecruit. Al met al een prettige ervaring waardoor ik anderen zeer zeker kan aanraden om met TalentRecruit in zee te gaan!

Anja - Customer Support Medewerker

Ik heb het contact met Hans Bakker van TalentRecruit als zeer prettig ervaren. De directe en korte communicatielijnen en een snelle terugkoppeling vind ik een groot voordeel. Wat hij belooft, komt hij na. Dat komt helaas tegenwoordig niet overal meer voor. Om een bloemetje op je eerste werkdag te mogen ontvangen vond ik zeer attent.

TalentRecruit op Twitter
Onze klanten
TalentRecruit

M.H. Tromplaan 4
7511 JK Enschede
T 053 - 434 44 77
F 053 - 434 44 73
E info@talentrecruit.nl