TalentRecruit

Power-Packer Europa B.V.

Power-Packer Europa B.V.
Power-Packer Europa BV in Oldenzaal ontwikkelt en produceert (electro) hydraulische systemen. Deze technisch hoogwaardige systemen zijn terug te vinden in cabriodaken van een groot aantal A-merken in de auto industrie en in cabinekantelsystemen voor vrachtwagens van de meest bekende vrachtwagenproducenten. In deze beide marktsegmenten is Power-Packer wereldwijd marktleider. Naast deze markten is Power Packer ook actief in de medische markt (patient handling) en RV-markt (leveling en sliding).

Power-Packer is onderdeel van het beursgenoteerde Amerikaanse Actuant Corporation. Actuant Corporation is een sterk groeiend bedrijf en actief in verschillende industriële marktsegmenten met fabrieken in meer dan 30 landen. Actuant opereert volgens een sterk financieel model gericht op Cash Flow en ROIC, ondersteund door een cultuur van vooruitstrevende continue verbetering (Kaizen).
Power-Packer is vanuit Oldenzaal wereldwijd verantwoordelijk voor de business units Automotive en Truck/Medical. Vestigingen zijn er naast Nederland in China, Verenigde Staten, Duitsland, Turkije, Frankrijk, Brazilië, Japan en Spanje. In Oldenzaal werken meer dan 450 mensen en wereldwijd werken er meer dan 1000 mensen voor Power-Packer wereldwijd.
Deel dit bedrijf
Recente vacatures
inAlmelo
TalentRecruit op Twitter
Onze klanten
TalentRecruit

M.H. Tromplaan 4
7511 JK Enschede
T 053 - 434 44 77
F 053 - 434 44 73
E info@talentrecruit.nl

Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.