Jouw nieuwe avontuur

Stel je eens voor dat je elke dag vol energie naar je werk gaat. Dat je een baan in jouw vakgebied hebt die bij je past, precies is wat je al zo lang zocht en waarbij je alles eruit kan halen wat erin zit. Bij TalentRecruit kan het.

Neem contact op!

Een uitgebreid netwerk

Met ons uitgebreide netwerk in Overijssel en Gelderland weten wij de opdrachtgevers te vinden die staan te springen om jouw skills. Waarom wij dit avontuur met je aan willen gaan? Heel simpel, om het volgende:

  • Het is onze missie. Als professional kan jij het verschil maken voor organisaties en daar helpen we je graag bij.
  • We zijn oprecht geïnteresseerd. We willen alles van je weten en leren je graag kennen. Alleen dan kunnen wij jou je droombaan bezorgen.
  • Recruitment zit in ons bloed. Jou koppelen aan de perfecte functie is bij ons dan ook prioriteit nummer 1.

Het 5 stappen plan

01

Solliciteer je op een van onze vacatures? Dan krijg je altijd een bevestigingsmail en nemen we binnen enkele werkdagen contact met je op. Het kan ook zijn dat wij jóu benaderen, omdat wij jouw cv online gevonden hebben of via ons netwerk.

02

Denken wij dat je een goede match bent, dan plannen we een kennismaking bij ons op kantoor. Wij vragen je het hemd van het lijf - niet letterlijk natuurlijk - en jij krijgt de kans om al jouw vragen op ons af te vuren.

03

Zijn we allebei nog steeds razend enthousiast? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever, die vaak niet kan wachten om jou te leren kennen.

04

Afhankelijk van de functie en het bedrijf, volgen er een aantal gesprekken bij jouw mogelijk nieuwe werkgever.

05

Is er een match? Gefeliciteerd, dan kan je aan de slag. In de meeste gevallen krijg je een contract rechtstreeks bij je nieuwe werkgever. Gaat het om een tijdelijke of interim opdracht, dan word je via ons gedetacheerd.

DE RECRUITMENT SPECIALIST VOOR VASTE MEDEWERKERS

Je zoekt een baan waarbij je onderdeel bent van een vast team, waarbij je je kunt inzetten voor de lange termijn. Dat snappen wij heel goed. Daarom doen wij vooral aan werving en selectie. Dat houdt in dat je direct bij de opdrachtgever in dienst komt. Wel zo gemakkelijk! De eerste contacten zal je met ons hebben, maar de laatste interviews en contractbesprekingen met de opdrachtgever. Of beter gezegd: jouw nieuwe werkgever.

Nieuwsgierig welke nieuwe werkgevers staan te springen om professionals op het gebied van Supply Chain, Sales & Marketing en Finance & HR? Bekijk onze vacatures.

VOOR IEDERE INTERIM KLUS HET BESTE TALENT

Veel zien, nog veel meer leren. Dat is het voordeel van een tijdelijke/ interim opdracht. Jij wilt je ontwikkelen en jouw kennis voor meerdere opdrachten in een korte periode inzetten. Geen probleem!
Bij TalentRecruit kan dat. Bij ons vind je genoeg interessante opdrachten bij nog interessante opdrachtgevers.
Wij zorgen voor de toffe opdracht, jij voor de skills en het enthousiasme. Deal?

VOOR IEDERE TIJDELIJKE KLUS HET BESTE TALENT

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor tijdelijk werk. Om als starter waardevolle werkervaring op te doen, omdat jij onmiddellijk beschikbaar bent voor dat interessante project, of omdat je volgend jaar op wereldreis wilt. Wat je reden ook is, bij TalentRecruit helpen wij je graag bij het vinden van jouw tijdelijke droombaan. Meteen weten of er iets voor je tussen zit? Check onze vacatures.

OUTPLACEMENT

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel zaken komen kijken. Doorgaans gaat het gepaard met een verscheidenheid aan angsten, onzekerheden en andere gevoelens. Dat is begrijpelijk en helaas valt daar geen simpele remedie voor te verzinnen. Vanuit de locatie Enschede biedt TalentRecruit op maat gemaakte Outplacement trajecten aan in de regio Gelderland en Overijssel. Tijdens een op maat gemaakt traject helpen wij jou bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging en bieden we je tools aan om je netwerk te verbreden en op de juiste manier jouw beste eigenschappen naar voren te laten komen.

Recente vacatures

Product Manager - techniek

TalentRecruit heeft bij een bouw gerelateerde organisatie in de regio Salland een vacature voor...
Omgeving Zwolle

Digital Content Writer

TalentRecruit heeft bij een software bedrijf in de regio Hengelo een vacature voor een Digital...
Hengelo

Hoofd Inkoop

TalentRecruit heeft bij een technische organisatie in de regio Almelo een vacature voor een Hoofd...
Almelo

Medewerker Verkoop Binnendienst

TalentRecruit heeft bij een productie organisatie in Rijssen een vacature voor een Medewerker...
Rijssen

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.