Onze dienstverlening

Talentvolle professionals kunnen het verschil maken voor jouw organisatie. Dit weten wij omdat wij dit onze kandidaten dagelijks zien doen voor onze opdrachtgevers. TalentRecruit is namelijk multi-specialist op het gebied van recruitment.

Meer weten?

Neus voor talent

Van operationeel inkoper tot supply chain manager. En van accountmanager tot controller. Met onze neus voor talent, kennis van zaken en uitgebreid netwerk hebben wij maar één doel: het beste talent matchen met jouw organisatie. Waarom je deze taak met een gerust hart aan ons toe kunt vertrouwen?

  • Wij zijn multi-specialist op het gebied van recruitment. Onze focus ligt op jouw vraagstuk.
  • Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij kunnen voldoen aan jouw vraag. Wij kennen de markt, de vraag en het aanbod.
  • Wij ademen alles wat met recruitment te maken heeft. De perfecte match maken zit in ons bloed. We snappen het vak dan ook als geen ander.
  • Wij zien de noodzaak in van een goede match en kwaliteit is daarom één van onze pijlers. Geen cv’s schuiven, maar echte betrokkenheid en aandacht.

 

DE RECRUITMENT SPECIALIST VOOR VASTE MEDEWERKERS

Je zoekt professionals als onderdeel van jouw vaste team in de regio Gelderland en Overijssel. Geen tijdelijke krachten, maar medewerkers voor de lange termijn. De werving en de eerste selectie kun je volledig bij ons neerleggen. Wij gaan op zoek naar jouw nieuwe collega, zodat jij je volledig kunt richten op jouw core business.

VOOR IEDERE INTERIM KLUS HET BESTE TALENT

Behalve vast personeel, werft TalentRecruit ook het beste talent voor interim opdrachten. Een klus die meteen opgepakt moet worden? Onze professionals staan zo snel als mogelijk voor je klaar. Bij TalentRecruit kan je ook aankloppen als je tijdelijk gebruik wilt maken van iemands skills en expertise. Ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, of bij een tijdelijk project. Wel zo gemakkelijk als je niet veel tijd hebt, maar wel de beste man/vrouw voor de job zoekt.

VOOR IEDERE TIJDELIJKE KLUS HET BESTE TALENT

TalentRecruit werft ook het beste talent voor tijdelijke, flexibele opdrachten. Onze professionals staan zo snel als mogelijk voor je klaar. Bij TalentRecruit kan je dus aankloppen als je tijdelijk gebruik wilt maken van iemands skills en expertise. Ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, of bij een tijdelijk project.

ASSESSMENTS OP MAAT

Dagelijks zetten wij ons in om de perfecte match te vinden tussen professionals en organisaties, maar daar houdt onze betrokkenheid en dienstverlening niet op. Sterker nog, dat is pas het begin. Wij vinden het belangrijk dat iemand op zijn of haar plek is én blijft. Daar hoort ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding bij. Met assessments op maat kunnen wij werkgever en werknemer ondersteunen bij een ontwikkeltraject, reorganisatie of sollicitatieprocedure. TalentRecruit maakt gebruik van het officiële CEB-SHL-pakket. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie brengen wij persoonlijkheidseigenschappen, drijfveren, capaciteiten en leiderschapsstijl in kaart. Hiervoor maken we gebruik van uitgebreide rapportages en terugkoppelingsgesprekken.

Nieuwsgierig geworden naar onze assessment-dienstverlening? Of wil je meteen de beste professionals ontmoeten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

OUTPLACEMENT

Afscheid nemen van een werknemer is nooit makkelijk. Zeker niet als deze persoon al geruime tijd werkzaam is voor uw organisatie. Om de werknemer te ondersteunen in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging kunt u uw werknemer verder helpen door een budget vrij te maken voor een outplacement traject. TalentRecruit biedt op maat gemaakte Outplacement trajecten aan. Tijdens een op maat gemaakt traject helpen wij de werknemer bij zijn of haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging en bieden we tools aan om hun netwerk te verbreden en op de juiste manier zijn of haar beste eigenschappen naar voren te laten komen.

HR ADVIES OP MAAT

Naast het recruiten van de perfecte kandidaat biedt TalentRecruit ook interim HR aan. Wij bieden organisaties tijdelijke ondersteuning op de HR afdeling. Of het nu gaat om het uit handen nemen van het gehele recruitment proces of het opzetten van diverse HR-gerelateerde processen, TalentRecruit kan ook uw organisatie hiermee ondersteunen. Wij brengen expertise mee, nemen werk uit handen en geven advies op maat. TalentRecruit is hierdoor op elk vlak binnen de HR een toegevoegde waarde.

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.