Wij zijn talentrecruit

Jarenlange ervaring en hart voor wat wij doen: dat is TalentRecruit. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van supply chain en sales- en marketingprofessionals in de regio Gelderland en Overijssel. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste matches.

Ons team

Hans Bakker

Met al bijna 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.

Lees meer

Annelien van den Berg

Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig professional.

Lees meer

Hanneke te Lintelo

Een echte relatiebeheerder, zowel voor relaties als voor kandidaten. Wat Hanneke belangrijk vindt in haar werk? Bij het zoeken naar de meest geschikte kandidaat naast een CV, tevens kijken of een karakter past bij een organisatie. Zo komt ze middels harde en zachte criteria tot de perfecte match!

Lees meer

Charlotte Löwik

Een mensenmens is Charlotte. Ze vindt het belangrijk om een persoonlijke connectie te maken met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Dit doet ze door middel van een persoonlijk gesprek en regelmatig contact.

Lees meer

Meer informatie? Wij bellen terug.

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.