Wij zijn talentrecruit

Jarenlange ervaring en hart voor wat wij doen: dat is TalentRecruit. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van supply chain, sales & marketing en finance- en HR-professionals in de regio Gelderland en Overijssel. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste matches.

Ons team

Hans Bakker

Met ruim 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.

Lees meer

Annelien van den Berg

Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig professional.

Lees meer

Hanneke te Lintelo

Non-nonsense, informeel en met een vleugje humor, dat is Hanneke haar kracht waarmee ze tijdens diverse interim opdrachten haar klanten bijstaat op recruitment & HR vlak. Door goed te luisteren naar wat haar klant belangrijk vind en hier advies over te geven, vindt ze de kandidaat die perfect past bij zowel de functie, als de organisatie!

Lees meer

Annet Wassink

Annet is een gedreven HR professional met passie voor het vak. Met ruim 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling werkt ze creatief en vol enthousiasme voor zowel klant als kandidaat. Geen opdracht is te gek, je kan bij haar voor allerlei HR vraagstukken terecht.

Lees meer

Lisette Gritter

Als enthousiaste en initiatiefrijke consultant gaat Lisette voor het hoogst haalbare. Met hart voor de relatie zet ze zich in voor de perfecte match. Haar persoonlijke benadering zorgt voor een vertrouwelijke en veilige omgeving om jouw wensen uit te spreken. In de zoektocht naar de ideale kandidaat is niet alleen het CV, maar juist ook de match op persoonlijkheid voor haar de prio.

Lees meer

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.