Wij zijn talentrecruit

Jarenlange ervaring en hart voor wat wij doen: dat is TalentRecruit. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van supply chain, sales & marketing en finance- en HR-professionals in de regio Gelderland en Overijssel. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste matches.

Ons team

Hans Bakker

Met ruim 20 jaar ervaring in de wondere wereld van de arbeidsbemiddeling, kent Hans de markt als geen ander. Wat je van hem kunt verwachten? Informeel en eerlijk contact. Inhoudelijke gesprekken en vooral een heleboel mogelijkheden.

Lees meer

Annelien van den Berg

Een bevlogen en open recruitment professional, dat is Annelien. Cv’s schuiven is niet haar stijl. Een persoonlijke aanpak is dat wel. Met verstand van zaken en aanstekelijk enthousiasme is ze steun en toeverlaat voor menig professional.

Lees meer

Hanneke te Lintelo

Een echte relatiebeheerder, zowel voor relaties als voor kandidaten. Wat Hanneke belangrijk vindt in haar werk? Bij het zoeken naar de meest geschikte kandidaat naast een CV, tevens kijken of een karakter past bij een organisatie. Zo komt ze middels harde en zachte criteria tot de perfecte match!

Lees meer

Kim Stegers

Een matchmaker is Kim. Zij kijkt naar de persoon achter het CV en voelt feilloos aan of dit bij de wensen van de opdrachtgever past. Dit krijgt ze voor elkaar door beide partijen goed te leren kennen middels persoonlijk contact.

Lees meer

Ralph Muller

Middels persoonlijk contact er achter komen dat de eerste indruk de juiste was. In de rol van zowel de recruitment professional als de consultant leert Ralph mens en bedrijf écht kennen. Hierdoor kan en gaat hij naast je staan en niet er boven of onder. Dat is wat Ralph belangrijk vindt.

Lees meer

Meer informatie? Wij bellen terug.

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.