Referenties kandidaten

Referenties kandidaten

MARK - ACCOUNTMANAGER

Ik had gelijk een positieve klik met Annelien van TalentRecruit bij onze eerste kennismaking. Dit kwam door haar openheid en enthousiasme; ook 2 karaktereigenschappen van mijzelf. Ik heb bij haar mijn verhaal gedaan over mijn werkervaring en waar ik naar op zoek was. Annelien wist de perfecte match te maken met een opdrachtgever. Hierdoor ben ik uitgenodigd bij die opdrachtgever en dat is nu mijn huidige werkgever. 100% tevreden dus over TalentRecruit en Annelien!

KRYSTLE – COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Via de vriend van een oud-collega ben ik in contact gekomen met TalentRecruit. Eén dag na mijn verjaardag ben ik op intakegesprek geweest en vervolgens een week later op sollicitatiegesprek. 2 weken later was ik al aan het werk! Superrecruiter, want Annelien kijkt goed naar je kwaliteiten en eigenschappen. Hierdoor zal TalentRecruit ook alleen maar interessante banen aanbieden die goed aansluiten.

ROLAND – SALES ACCOUNTMANAGER

TalentRecruit heeft mij de baan bezorgd waarnaar ik op zoek was en die perfect aansluit op mijn voorgeschiedenis! Op zoek naar een nieuwe uitdaging kreeg ik op een dag een telefoontje van TalentRecruit. Ze legden mij een vacature voor die mij enorm aansprak en hebben mij vervolgens in contact gebracht met mijn huidige werkgever. Het gesprek liep vlot met deze werkgever, maar wegens externe omstandigheden kon het contract niet direct worden getekend. Sterker nog, tussen het eerste gesprek en de aanvangsdatum van het contract zaten 9 maanden. Een lange bevalling, die door hulp van TalentRecruit toch draaglijk was. Ze zaten overal kort op, om de contacten, gesprekken en afspraken tussen mij en de werkgever toch goede voortgang te geven. Met verschillende tips tussendoor van TalentRecruit heb ik mijzelf op een goede manier kunnen profileren.

INGE – VERKOPER BINNENDIENST

De samenwerking met TalentRecruit verliep super! Betrouwbaar, open, benaderbaar en snelle reacties op vragen en/of verzoeken. Ook een snelle terugkoppeling bij acties, dus het verliep allemaal heel soepel. Kun je nagaan; binnen anderhalve week gevraagd worden voor een functie, 3 gesprekken (1 bij TalentRecruit en 2 bij mijn nieuwe werkgever) en een ondertekend contract!

IRENE - COMMUNICATIEMEDEWERKER

Ik ben zeer tevreden over TalentRecruit. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik binnen 1 week een baan vond. Super! Ik raad iedereen aan zich in te schrijven, want dan kan het snel gaan met het vinden van een geschikte baan! Voorlopig ben ik voorzien, maar mocht het in de toekomst nodig zijn, zal ik geen moment twijfelen om TalentRecruit weer te bellen.

ROB - CUSTOMER SUPPORT MEDEWERKER

De ervaring met TalentRecruit was professioneel! Door hun kennis, inzicht en ervaring heb ik op zeer korte termijn een nieuwe baan kunnen aanvaarden. Bedankt voor alles!

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.