Wat we doen

Een perfecte match valt en staat voor ons met wéten wat er speelt in de markt. Wij leggen de lat graag hoog! Door samen met jou, opdrachtgever of kandidaat, te zoeken naar wat werkt. Jarenlange ervaring op het gebied van supply chain, sales & marketing en finance & HR helpt ons hierbij. Snel schakelen is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Meer weten?

TALENTRECRUIT: JOUW MULTI-SPECIALIST OP HET GEBIED VAN RECRUITMENT

Met onze jarenlange ervaring zijn wij een recruitmentbureau met meerdere specialismen, gericht op de regio Overijssel en Gelderland. Dankzij ons uitgebreide netwerk maken wij in een oogwenk de beste match. Of het nu gaat om een logistiek zwaargewicht, een financieel talent of een salesmanager die zich niet uit het veld laat slaan, wij werven de beste man of vrouw voor de job.

ONZE FOCUS

Wij beschikken over een omvangrijk bestand met professionals met diverse achtergronden, van ambitieuze starters tot experts. Stuk voor stuk professionals met een no-nonsens mentaliteit die van aanpakken houden, net als wij. Voor kandidaten zijn wij hét startpunt voor een nieuwe stap in hun carrière.

Functies binnen de Supply Chain:

  • Operations: Operations Manager / Plantmanager / Bedrijfsleider / Supply Chain Manager. 
  • Productie: Productieleider / Teamleider Productie / Production Engineer.
  • Logistiek: Warehouse Manager / Teamleider Logistiek / Supply chain Engineer / Export Medewerker.
  • Inkoop: Manager Inkoop / Strategisch, tactisch, operationeel inkoper / Initieel Inkoper.
  • Planning: Manager planning / Productieplanner / Logistiek planner.


Functies op het gebied van Sales & Marketing:

  • Sales: Hoofd verkoop binnendienst / Medewerker verkoop binnendienst / Sales Manager / (Key) Accountmanager / Sales Engineer.
  • Marketing: Marketingmanager / Marketingmedewerker / Marketeer (online/ offline) / Marketing specialist.


En voor functies op het gebied van Finance & HR:

  • Finance: Financieel manager / Hoofd Administratie/ Controller / Assistent Controller / Medewerker Financiële administratie / Medewerker Crediteuren & Debiteuren/ Salarisadministrateur.
  • HR: HR Manager / HR Business Partner / HR Adviseur / HR Medewerker.

ONZE DIENSTVERLENING

Bij ons kun je vertrouwen op korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Wij spreken dezelfde taal en begrijpen het vakgebied als geen ander. Daardoor zijn we in staat om mee te denken vanuit jouw positie als opdrachtgever of als kandidaat. Onze werkwijze is duidelijk, persoonlijk en betrouwbaar. We doen wat we beloven en hanteren korte doorlooptijden, zodat jij snel onderdeel zal zijn van een perfecte match.

DE RECRUITMENT SPECIALIST VOOR VASTE MEDEWERKERS

TalentRecruit is de recruitment partner voor structurele functies in de regio Gelderland en Overijssel. Geen tijdelijke opdrachten, maar een samenwerking voor de lange termijn. Wij begeleiden de procedure volledig van A tot Z. Door onze focus op zowel Supply Chain als Sales & Marketing als Finance & HR zijn wij de multi specialist die voor jou de match maakt.

VOOR IEDERE INTERIM KLUS HET BESTE TALENT

Behalve vast personeel, werft TalentRecruit ook het beste talent voor interim opdrachten. Een klus die meteen opgepakt moet worden? Door onze ervaring weten we welke skills en expertise nodig zijn voor de invulling van een interim-opdracht.

VOOR IEDERE TIJDELIJKE KLUS HET BESTE TALENT

TalentRecruit werft ook het beste talent voor tijdelijke, flexibele opdrachten. Door ons grote netwerk leggen wij de verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat, zodat de invulling van de vacature op adequate en snelle manier plaats vindt.

ASSESSMENTS OP MAAT

Dagelijks zetten wij ons in om de perfecte match te vinden tussen professionals en organisaties, maar daar houdt onze betrokkenheid en dienstverlening niet op. Sterker nog, dat is pas het begin. Wij vinden het belangrijk dat iemand op zijn of haar plek is én blijft. Daar hoort ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding bij. Met assessments op maat kunnen wij werkgever en werknemer ondersteunen bij een ontwikkeltraject, reorganisatie of sollicitatieprocedure. TalentRecruit maakt gebruik van het officiële CEB-SHL-pakket. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie brengen wij persoonlijkheidseigenschappen, drijfveren, capaciteiten en leiderschapsstijl in kaart. Hiervoor maken we gebruik van uitgebreide rapportages en terugkoppelingsgesprekken.

OUTPLACEMENT

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel zaken komen kijken. Doorgaans gaat het gepaard met een verscheidenheid aan angsten, onzekerheden en andere gevoelens. Dat is begrijpelijk en helaas valt daar geen simpele remedie voor te verzinnen. Om de werknemer te ondersteunen in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging kan de werkgever de werknemer verder helpen door een budget vrij te maken voor een outplacement traject. TalentRecruit biedt op maat gemaakte Outplacement trajecten aan. Tijdens een op maat gemaakt traject helpen wij de werknemer bij zijn of haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging en bieden we tools aan om hun netwerk te verbreden en op de juiste manier zijn of haar beste eigenschappen naar voren te laten komen.

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.