Referenties klanten

Lees hier meer over hoe opdrachtgevers de samenwerking met Talent Recruit ervaren.

INTERIM HR RECRUITMENT – HR MANAGER – INTERNATIONALE ORGANISATIE

Hanneke te Lintelo heeft ons als interim recruiter voor circa 10 uur per week ondersteund. In 5 maanden is zij erin geslaagd de meeste vacatures succesvol te vervullen met geschikte en enthousiaste kandidaten. Na een korte inwerkperiode wist Hanneke snel haar weg te vinden binnen onze organisatie. Ze werkte volledig zelfstandig en voelde goed aan wanneer ruggespraak nodig was. Hanneke’s kracht ligt in de vakgebieden sales en marketing, maar ze heeft ook zeker voldoende kennis om vacatures op andere gebieden op te pakken. Daarbij maakt ze goed gebruik van haar netwerk. Ze heeft tevens het recruitmentproces binnen onze organisatie aangescherpt. Ze schreef hierover een duidelijk en praktisch rapport. De samenwerking met Hanneke verliep erg prettig. Met haar informele, no nonsens stijl en humor paste ze goed in ons team. We zijn blij dat we TalentRecruit en Hanneke af en toe nog kunnen inzetten voor het vervullen van openstaande vacatures. Hanneke, nogmaals bedankt voor je hulp!

HR-ADVISEUR - PRODUCTIEBEDRIJF

TalentRecruit heeft ons erg goed ondersteund bij de zoektocht naar een nieuwe supplychainmanager. Ze werken erg professioneel en zijn klantgericht ingesteld. Voor deze functie hebben wij ook gebruik gemaakt van hun assessments. Dit was absoluut een meerwaarde in ons aannameproces en een vliegende start voor de gekozen kandidaat.

HR-ADVISEUR - PRODUCTIEBEDRIJF

Onze samenwerking met TalentRecruit verloopt positief. Hans begrijpt waar wij als organisatie naar op zoek zijn. Hij stelt de juiste vragen over de vacature, waardoor hij een goed beeld krijgt van het type persoon dat wij zoeken. Dit maakt dat wij een aantal vacatures met kwalitatief goede kandidaten van TalentRecruit hebben kunnen invullen.

HR-ADVISEUR - PRODUCTIEBEDRIJF

Omdat de technische arbeidsmarkt steeds krapper wordt, hebben wij besloten een aantal moeilijk vervulbare vacatures exclusief weg te zetten. We hebben hiervoor verschillende bureaus gesproken en TalentRecruit stak daar met kop en schouders bovenuit. Ze zijn professioneel en kunnen zich goed inleven in wat de klant zoekt. De samenwerking tijdens de procedure ervaren wij als zeer prettig. Ze zijn toegankelijk en een prettige gesprekspartner tijdens de procedure. Fijn om mee samen te werken!

MANAGER HR - HIGHTECH ONTWIKKEL- EN PRODUCTIEBEDRIJF

Mijn vaste contactpersoon bij TalentRecruit is Hans Bakker. Ik kende hem al ruim voordat hij begon met TalentRecruit. Wat ik altijd zeer in hem heb weten te waarderen is dat hij meedenkt met mij als klant. Hij gaat als het ware aan mijn kant van de tafel zitten en let zo ook op mijn belangen. Vanuit TalentRecruit heeft hij die goede aanpak voortgezet en om die reden doe ik graag zaken met hem. Woorden die ik hier voor hem wil gebruiken zijn ‘flexibel’ en ‘betrouwbaar’.

HR-DIRECTEUR NEDERLAND - INTERNATIONALE INDUSTRIËLE ONDERNEMING

TalentRecruit heeft verschillende functies succesvol ingevuld bij onze productieorganisaties in Nederland. De samenwerking en het wederzijds begrip zijn zeer prettig. De opvolging van afspraken en daarmee de doorlooptijd van de procedures verlopen bovendien vlot. In de schaarser wordende arbeidsmarkt van technisch specialisten en medewerkers met industriële ervaring vertrouwen wij op TalentRecruit.

HR-MANAGER - INTERNATIONAAL PRODUCTIEBEDRIJF

Wij hebben een aantal vacatures bij TalentRecruit uitgezet en deze zijn op snelle en professionele wijze ingevuld. Bij TalentRecruit doen ze wat ze beloven en dat is voor een werkgever prettig zakendoen. Hans Bakker kan zich goed inleven in de organisatie en stelt de juiste vragen om een helder beeld van het profiel te krijgen. De sollicitanten die vervolgens worden voorgesteld, passen ook daadwerkelijk in het profiel. En dat niet alleen, ze passen ook goed in het team. Ook als het gaat om terugkoppelen en communiceren weten Hans en zijn collega's de juiste modus te vinden. Al met al doen wij graag zaken met TalentRecruit!

OPERATIONS MANAGER - GROOTHANDELSONDERNEMING

Een goede selectie van kandidaten is cruciaal, dat geldt in tijden van schaarste maar ook als er een ruim aanbod is van kandidaten. Mijn ervaring met TalentRecruit is dat kwaliteit altijd op de eerste plaats staat. De kwaliteit van de kandidaten die via TalentRecruit bij ons terecht zijn gekomen is bijzonder goed te noemen. Dit toont aan dat zowel het netwerk als de selectieprocedure van TalentRecruit van zeer goed niveau zijn. Bovendien is de samenwerking met Hans Bakker erg prettig verlopen. Hans is een toegankelijke en betrokken professional. Een prettige gesprekspartner voor zowel ons als werkgever, alsook voor de kandidaten die via TalentRecruit bij ons aan het werk zijn gegaan. Een prima combinatie van factoren voor een langdurige samenwerking!

EUROPEAN FINANCE MANAGER - INTERNATIONAAL PRODUCTIEBEDRIJF

Hans Bakker heeft voor ons snel een zeer geschikte ervaren kandidaat gevonden, terwijl andere bureaus al geruime tijd bezig waren en niet de juiste personen wisten te benaderen. De communicatie verliep prettig en we werden goed op de hoogte gehouden van alle relevante zaken tijden het hele proces. Dit heeft geresulteerd in een ervaren nieuwe salesmanager, die inmiddels alweer enige tijd met veel plezier bij ons werkzaam is. Hans is no-nonsense en maakt beloften waar. Dit is een prettige manier van werken die goed bij onze organisatie past!

PERSONEELSFUNCTIONARIS - TECHNISCH PRODUCTIEBEDRIJF

Sinds enige tijd schakelen wij TalentRecruit in bij het vinden van de juiste kandidaat voor onze vacatures. De samenwerking is plezierig en de kwaliteit is goed. TalentRecruit denkt mee in oplossingen, stelt zich flexibel op en schakelt snel.

HOOFD HRM - PRODUCTIEBEDRIJF

Door de korte lijnen en goede communicatie heeft TalentRecruit al snel een duidelijk beeld van het type kandidaat waar de werkgever naar op zoek is. Het voordeel is dat je niet overdonderd wordt met allerlei verschillende cv's van kandidaten die niet binnen het team passen. De kandidaat die aangeboden wordt, voldoet namelijk al voor een groot deel aan de verwachtingen. Dit bespaart je als werkgever veel tijd in de selectieprocedure en dat maakt TalentRecruit een goede zakenpartner!

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.