Outplacementbureau in Enschede

Afscheid nemen van een werknemer is nooit makkelijk. Zeker niet als deze persoon al geruime tijd werkzaam is voor uw organisatie. Om de werknemer te ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, bieden wij Outplacement trajecten op maat aan.

Hier helpen wij de werknemer in zijn of haar zoektocht en bieden we tools aan om hun netwerk te verbreden en op de juiste manier de beste eigenschappen naar voren te laten komen.

Dit zeggen onze klanten

“TalentRecruit heeft voor ROSEN al meerdere keren de juiste kandidaat aangedragen, de samenwerking is altijd als zeer prettig ervaren. Naast werving en selectie bieden ze ook outplacement aan en gebaseerd op de eerdere ervaringen hebben wij ze ook deze opdracht gegund.
Over de ervaringen van het Outplacement traject kunnen we kort en bondig zijn: uiterst professioneel met persoonlijke aandacht voor onze medewerker, dat sluit precies aan bij de core values van onze firma.”

Outplacement en goed werkgeverschap


Om de werknemer te ondersteunen in zijn of haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging kunt u uw werknemer verder helpen door een budget vrij te maken voor een outplacement traject.
TalentRecruit heeft ruime ervaring in het bieden van outplacement trajecten. Reden voor u als opdrachtgever om voor TalentRecruit te kiezen als outplacement partner;

  • Op maat gemaakt: Iedere persoon is anders en daarom werken we met op maat gemaakte trajecten die we samen met de kandidaat opstellen. Zodoende kan iedere kandidaat het meest uit het traject halen door middel van sessies en trainingen die voor hem of haar het best van toepassing is.
  •  Veel ervaring: We werken met zeer ervaren consultants, sommige collega’s hebben meer dan 20 jaar ervaring.
  • Lokale speler: Als sterke lokale speler hebben we in meer dan 10 jaar een enorm netwerk opgebouwd in Overijssel en Gelderland.


Kennismaken?


Heeft u ook te maken met een situatie waarin u afscheid gaat nemen van een werknemer en u wilt goed werkgeverschap tonen, dan is een Outplacement Traject van TalentRecruit de juiste stap om te zetten!

Wij komen graag in contact om de diverse opties te bespreken.

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Relevante vacatures

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.