Werving en selectie Supply Chain

De supply chain, oftewel alle bedrijfsactiviteiten die ervoor zorgen dat een grondstof uiteindelijk als eindproduct bij de eindgebruiker terecht komt.

Binnen organisaties speelt supply chain een steeds belangrijkere rol. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en het takenpakket voor supply chain professionals neemt toe.

De vraag naar talent in deze tak van sport is groot. Hier kan TalentRecruit, dé recruitment partner in de regio Gelderland en Overijssel, helpen; we matchen het beste talent met jouw organisatie.

Functies waarvoor wij succesvol bemiddelen
TalentRecruit is specialist in de werving & selectie van gekwalificeerde supply chain professionals voor permanente functies. We hebben een uitgebreid netwerk, kennen de markt en hebben jarenlange ervaring op het gebied van supply chain management. Wij vinden de perfecte match voor jouw organisatie, van operationeel inkoper tot supply chain manager. Voorbeelden van functies waarvoor je op ons een beroep kunt doen zijn: inkoopmanager, supply chain manager, operationeel tactisch inkoper, supply chain engineer, demand planner, logistiek manager, project inkoper of supply chain planner.

Waarom werven via TalentRecruit?
De zoektocht naar de juiste supply chain professionals voor jouw organisatie kan lang en moeilijk zijn. Samenwerking voor de lange termijn is het uitgangspunt, toekomstige medewerkers moeten passen en een aanwinst zijn voor je bedrijf. We weten heel goed wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. Waarom je deze taak met een gerust hart aan ons toe kunt vertrouwen?

  • LOKALE EXPERTISE EN EEN UITGEBREID NETWERK
    We hebben specialistische kennis van de lokale markt (regio Gelderland en Overijssel) en van het niveau van de gezochte kandidaat.
  • RESULTAATGERICHTE AANPAK
    Een goede match met jouw organisatie is onze topprioriteit en daarom hechten we aan kwaliteit. We zijn betrokken en begeleiden je van A tot Z.
  • GESPECIALISEERDE RECRUITERS
    Onze recruiters zijn werving & selectie specialisten en hebben ruime kennis op het gebied van supply chain management.

 

Ben je op zoek naar een vaste werknemer op het gebied van inkoop of supply chain management en lukt het niet om een geschikte kandidaat te vinden? Dan kan TalentRecruit helpen. Laten we samen kijken hoe we dat het beste kunnen doen. Neem contact met ons op of kom langs!


The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Relevante vacatures

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.