Werving en selectie Almelo

Bij het uitzetten van een (nieuwe) vacature is het altijd de uitdaging om hier de meest geschikte persoon voor te selecteren.

Een geschikt persoon selecteren bij het uitzetten van een (nieuwe) vacature is een uitdaging, bij deze uitdaging komen een paar vragen kijken.

Deze vragen zijn bijvoorbeeld:

 • Moet de sollicitant een opleiding genoten hebben?
 • Is er een gewenste ervaring die de sollicitant moet hebben?
 • Zijn er specifieke vaardigheden waarover de sollicitant moet beschikken?
 • Zijn er karaktereigenschappen die de sollicitant moet hebben?

 

Alle antwoorden op deze vragen wil je graag gevonden hebben, maar hier ontbreekt vaak een groot deel tijd die er eigenlijk beschikbaar voor moet zijn.

Hierdoor kan het dus een grote opgave zijn om de geschikte sollicitatieprocedure door te lopen en zo kan het dus zijn dat je de meest geschikte persoon laat lopen. Hier is een oplossing voor, namelijk een werving en selectie bureau. Deze is gespecialiseerd en haalt de tijd en energie bij je weg door de meest geschikte persoon voor je te vinden.

Dit vertellen klanten over ons

“Vanaf het eerste contact is alles zeer professioneel doch persoonlijk verlopen. Ik ben erg content over wat TalentRecruit (Hanneke te Lintelo) voor mij heeft gedaan. Echt een aanrader.“

“Prima werving en selectie bureau! Ik heb er meerdere jaren ervaring mee, een aanrader.”

“Dankzij prettig contact en een professioneel netwerk een passende baan gevonden. Het advies van TalentRecruit helpt je verder!”

In de regio Gelderland en Overijssel een echte professional zoeken? Geen punt, je kunt de werving en de eerste selectie bij ons neerleggen. Lange termijn medewerkers vinden we voor je, dus geen tijdelijke krachten. Laat ons je helpen door alle tijd en energie bij je weg te halen, zodat jij je volledig bezig kunt houden met de core business.

Dé multi specialist in Supply Chain, Sales & Marketing en Finance & HR


Dé multispecialist in Supply Chain & Marketing en Finance & HR is Talentrecruit, hierin hebben we als bedrijf al meer dan tien jaar ervaring. Wij zoeken de perfecte nieuwe collega waar jij naar op zoek bent, hierdoor hou jezelf meer tijd en energie over voor de core business van jouw bedrijf.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Zeer ervaren consultants met kennis van de markt
 • Een lokale speler met kennis van de lokale markt
 • Een werving & selectiebureau met focus op 3 specialismen
 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
 • Korte lijnen en een persoonlijke aanpak
 • Het vinden van de beste match
 • Volledige verzorging en begeleiding van de procedure van A tot Z
 • Geen tijdelijke opdrachten, maar samenwerking voor de lange termijn

 

Kennismaken?


Heb je nog vragen of wil je graag kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen ook bij je langskomen.The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Relevante vacatures

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.