Werving en selectie Hengelo

Bij het uitzetten van een (nieuwe) vacature is het altijd de uitdaging om hier de meest geschikte persoon voor te selecteren.

Bij de zoektocht naar dé geschikte kandidaat kom je al snel op een aantal vragen die beantwoord moeten worden:

 • Welke ervaring moet de kandidaat met zich meebrengen?
 • Over welke vaardigheden moet de kandidaat beschikken?
 • Welke karaktereigenschappen moet deze ideale kandidaat hebben?
 • Welke opleiding moet de kandidaten hebben genoten?

 

Naast dat het vinden van antwoorden op deze vragen soms best een opgave is, ontbreekt ook dikwijls de tijd om een gedegen sollicitatieprocedure door te lopen met alle potentieel geschikte kandidaten. In plaats van zelf veel tijd en energie te steken in de werving, is het vaak een logische keuze om dit over te laten aan een gespecialiseerd werving en selectie bureau.

Dit vertellen klanten over ons

“Vanaf het eerste contact is alles zeer professioneel doch persoonlijk verlopen. Ik ben erg content over wat TalentRecruit (Hanneke te Lintelo) voor mij heeft gedaan. Echt een aanrader."

“Het contact met Hans heb ik als erg prettig en professioneel ervaren. Dit heeft voor mij geresulteerd in een mooie baan bij een evenzo mooi bedrijf in het netwerk van TalentRecruit. Hans weet goed de match te vinden tussen kandidaat en werkgever. Ben meer dan blij met deze move!”

Je zoekt professionals als onderdeel van jouw vaste team in de regio Overijsel en Gelderland. Geen tijdelijke krachten, maar medewerkers voor de lange termijn. De werving en de eerste selectie kun je volledig bij ons neerleggen. Wij gaan op zoek naar jouw nieuwe collega, zodat jij je volledig kunt richten op jouw core business.

Dé multi specialist in Supply Chain, Sales & Marketing en Finance & HR


TalentRecruit heeft al meer dan tien jaar ervaring in het werven en selecteren van personeel in de Supply Chain, Sales & Marketing en Finance & HR branche. De werving en de eerste selectie kun je volledig bij ons neerleggen. Wij gaan op zoek naar jouw nieuwe collega, zodat jij je volledig kunt richten op jouw core business.

Dit kun u als opdrachtgever van ons verwachten:

 • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
 • Een werving & selectiebureau met focus op 3 specialismen
 • Zeer ervaren consultants met kennis van de markt
 • Een lokale speler met kennis van de lokale markt
 • Geen tijdelijke opdrachten, maar samenwerking voor de lange termijn
 • Volledige ontzorging en begeleiding van de procedure van A tot Z
 • Het vinden van de beste match
 • Korte lijnen en een persoonlijke aanpak


Kennismaken?


Wil je graag met ons kennismaken of heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs.

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Relevante vacatures

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.