Algemeen
Nieuws

Interview Hans met Twentevisie september 2022

Interview Hans met Twentevisie over de uitbreiding met TR-Flex.

Medewerkers... kom er nog maar eens aan tegenwoordig! Gelukkig zijn er specialisten die ondersteuning bieden bij de zoektocht naar geschikte kandidaten of, zoals TalentRecruit uit Enschede, werkgevers het hele proces uit handen kunnen nemen.

“De afgelopen twaalf jaar zijn we gegroeid. In aantal medewerkers, en daarmee ook in kennis en kunde over de arbeidsmarkt en manieren om aan goede mensen te komen”, vertelt directeur Hans Bakker. “Doordat we gespecialiseerd zijn in drie branches, Supply Chain, Sales & Marketing en Finance & HR, weten niet alleen onze klanten ons te vinden, maar ook mensen die op zoek zijn naar een mooie, nieuwe uitdaging.” Naast werving en selectie op deze drie vakgebieden, helpt TalentRecruit op meer vlakken: het levert desgewenst interim-zzp’ers, neemt assessments af, biedt outplacementtrajecten aan en kan zelfs tijdelijk ondersteuning bieden op het recruitmentproces of het opzetten van diverse HR-gerelateerde processen.    

TR-Flex  
Bakker vertelt dat vanuit de bedrijven die zijn organisatie aan vaste mensen helpt, steeds vaker de vraag kwam of TalentRecruit ook tijdelijk personeel kan aanbieden. “Dat opgeteld bij onze ondernemerszin en bij het zien van de noodzaak voor hulp bij het vinden van de juiste mensen, heeft  ervoor gezorgd dat we ook licht geschoold personeel zijn gaan bemiddelen zoals monteurs, operators en assemblagemedewerkers vanuit ons nieuwe dochterbedrijf uitzendbureau TR-Flex. Ondernemers kunnen dus voor nieuwe medewerkers bij Hans Bakker en zijn collega’s terecht, maar ook voor advies. “Is het salaris dat we bieden (nog) realistisch? Klopt het medewerkersprofiel? Ook voor dat soort vragen zijn we inzetbaar”, zegt hij. “Nog steeds met evenveel plezier als de dag dat ik startte met mijn bedrijf. De dynamiek van de arbeidsmarkt vind ik fantastisch. Zoals deze nu is, heb ik het nog nooit meegemaakt, maar des te groter de uitdaging. Het duurt allemaal misschien wat langer om mensen te vinden, maar ze zijn er nog steeds en wij weten ze nog altijd voor onze klanten te vinden!” Doordat TalentRecruit zelf gegroeid is en nu ook de  uitzendtak op poten is gezet, is de organisatie uit zijn jasje gegroeid. In oktober bedienen de tien collega’s de markt vanuit hun nieuwe onderkomen aan Het Eeftink 11 in Enschede.  

Per 1 oktober:  
TalentRecruit/TR-Flex  
Het Eeftink 11-11/Het Eeftink 11-12  
7541 WH Enschede  
053 - 434 44 77  
www.talentrecruit.nl  www.trflex.nl

Recente berichten

"De dag van de fitte medewerker"
6-02-2024
"Evenwicht"
8-02-2023
Aftermovie opening nieuwe kantoor TalentRecruit en TR-flex
8-02-2023

The next step

Toe aan een nieuwe stap in je carriére? Zet hem hier en vind een baan waarbij je echt het verschil kunt maken, met volop uitdaging en collega's die met open armen ontvangen.

Schrijf je in!

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.